18.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Το “Παφιτούδιν” μας επιστρέφει στην TV! Πού, πότε και με ποιούς; [φωτο]

Η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε πολύ από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες…

Είναι ταλαντούχος, έξυπνος, φωτογενής, τον αγαπά ο φακός, μα πάνω από όλα είναι ένα καλό και πάντα σεμνό και προσγειωμένο παιδί… [λέμε τώρα].

Μιλάμε για τον αγαπημένο παφίτη παρουσιαστή/δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ιάσωνος ο οποίος μετά από ώριμη σκέψη, επιστρέφει, επιτέλους στους δέκτες μας σε ένα ρόλο έκπληξη 😉

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν επιστρέφει όμως κάπου και τυχαία… Επιστρέφει σε μια εκπομπή η οποία πραγματικά θα μας χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου μέσα από καλοπροαίρετο και έξυπνο χιούμορ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίος και αυτός πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση, ευτυχώς γιατί και αυτός μας έχει λείψει πολύ. Είναι άλλωστε μια μεγάλη μορφή για την κυπριακή τηλεόραση.

Είναι και αυτός μοναδικός, γοητευτικός, χαμογελαστός, με χαρακτηριστική φωνή -ραδιοφωνική και καθόλου άγνωστος σε όλους μας… Μιλάμε φυσικά για τον Ανδρέα Γιόρτσιο!

Από τις 24 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Γιόρτσιος και η ΟΜΑΔΑΡΑ του θα μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές σε μια εκπομπή αλλιώτικη από τις άλλες αφού στόχο και σκοπό έχει να μας χαρίσει γέλιο και χαρά…

Συντονιζόμαστε στο ΡΙΚ1 και από τις 24 Σεπτεμβρίου θα έχουμε “Happy hour” για να αποβάλλουμε τις σκοτούρες και την κούρασή μας!!! Θέλουμε γέλιο; Θέλουμε χαρά; Τότε θέλουμε “Happy hour”!

Από τις 24 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 4:30μμ στο ΡΙΚ1!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ