17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Το Πανεπιστημίο Νεάπολις στην εκδήλωση για την ώρα της γης στο Προεδρικό Μέγαρο

Το Σάββατο στις 24 Μαρτίου 2018, η Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, Αν. Καθηγήτρια και Πρόεδρος Τμήματος Αρχιτεκτονικής και Γεωπεριβαλλοντικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, παρευρέθηκε ως επίσημη προσκεκλημένη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος εκδήλωση για την “Ώρα της Γης” στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην ομιλία του τόνισε τη σημαντικότητα του έργου που ασκεί η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου, ενώ η ίδια στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους Πρέσβης, τους Υπουργούς και τους εκπροσώπους των φορέων για την παρουσία τους στο σημαντικό αυτό γεγονός. Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πύργου Λεμεσού τραγούδησαν τραγούδια για περιβάλλον, την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εκδήλωση έκλεισε με το σβήσιμο των φώτων ως ένδειξη εξοικονόμησης της ενέργειας (κάτι που γίνεται την ίδια ώρα σε όλον τον κόσμο) πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους για αστροπαρατήρηση με τα τηλεσκόπια που στήθηκαν γι αυτό το σκοπό στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ