22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Το παζλ των ερευνών- Η μαρτυρία, οι κάμερες και οι ανακριθέντες (ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ)

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις έρευνες για τρίτη ημέρα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θανάτου της 46χρονης Petrana Mihailova Milkova απο τη Βουλγαρία η οποία εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι ημίγυμνη και κατακρεουργημένη σε χωράφι στη Γεροσκήπου σε περιοχή κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Μετά τη νενομισμένη νεκροψία επι της σορού της άτυχης 46χρονης την οποία διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα και στην οποία το πόρισμα δείχνει ότι ο θάνατος της οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολυτραυματισμού που πιθανόν προκλήθηκε από γεωργικό μηχάνημα οι έρευνες τις αστυνομίες στρέφονται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. 

Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη το μεσημέρι όταν η Petrana βρέθηκε κτυπημένη πρόλαβε και μίλησε πριν ξεψυχήσει αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το πως κτύπησε παρά μόνο ότι πονούσε και δεν μπορούσε να αναπεύσει. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ήδη απο το μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ έχουν περάσει αρκετά άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται επαγγελματικά, κυρίως γεωργικά, στην ευρύτερη περιοχή Γεροσκήπου για ανάκριση χωρίς όμως να προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο που να βοηθάει στο να βρεθεί η άκρη του νήματος.

Προς την ίδια κατεύθυνση οι ανακριτές αναλύουν το υλικό που συνέλεξαν απο τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής αφού την Πέμπτη το πρωί η άτυχη Petrana κινήθηκε στην περιοχή προς αναζήτηση εργασίας. 

Μέχρι στιγμής πάντως πέραν των πιο πάνω η Αστυνομία έχει στα χέρια της και μαρτυρία απο πολίτη ο οποίος ανέφερε ότι είδε την άτυχη Βουλγάρα να κινείται στην περιοχή. Το μόνο σίγουρρο είναι πάντως ότι η Petrana δεν αυτοτραυματίστηκε αλλά κάτι την κτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει στο τέλος της ζωή της.

Οι ανακριτές, βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων, στρέφουν τις έρευνές τους στο να προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της απο ατύχημα όμως ψάχνουν να δουν απο που και απο ποιόν προήλθε. 

Σε μια άλλη εξέλιξη ο σύντροφος της Petrana, Ivan Ivanof απευθύνει δημόσια δραματική έκκληση για οικονομική βοήθεια ούτως ώστε η 46χρονη να μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα της για να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία. Εντός των ημερών σε συνεργασία με την Αστυνομία θα ανακοινωθεί ο τρόπος που μπορεί όποιος θέλει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος να σημειωθεί ότι η άτυχη Petrana Mihailova Milkova έφτασε στην Κύπρο πριν 20 μέρες για αναζήτησει εργαασίας με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον. Η 46χρονη ήταν μητέρα δυο παιδιών τα οποία ζουν το ένα στη Γερμανία και το άλλο στη Βουλγαρία. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ