16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα body building και fitness στην Πάφο

Μεγάλο γεγονός πρέπει να θεωρείται για την Κύπρο η συμπερίληψη της στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σωματικής διάπλασης και fitness που θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 11 Νοεμβρίου 2017

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης και fitness συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα εκατομμυρίων φίλων του αθλήματος και φέτος την τιμητική της έχει για πρώτη φορά η Πάφος. Φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και οι διοργανωτές αναμένεται να επιφυλάξουν αρκετές εκπλήξεις στους παρευρισκόμενους.

Η διοργάνωση του World Amateur Cup WFF- WBBF θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral Beach και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το PafosPress.com. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το παρόν τους στη διοργάνωση αναμένεται να δώσουν εκατοντάδες αθλητές απο όλο τον κόσμο και αρκετοί απο την Κύπρο και η διοργάνωση θα προβληθεί σε εξειδικευμένα δίκτυο αθλητισμού και διαδικτυακά κανάλια bodybuilding και fitness ανα την υφήλιο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες της διοργάνωσης αλλά και των διαγωνισμών επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας WFF- WBBF ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ