18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Το Πάφος 2017 παρουσιάζει την έκθεση Salon d’ Automne

Στην Γκαλερί Εν Πλω και στην Παλιά Ηλεκτρική από την 1η μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2017

Η έκθεση Salon d’ Automne, που διοργανώνει η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017,  θα ανοίξει τις πύλες της  τις επόμενες μέρες, στην Πάφο. 

Στην Γκαλερί Εν Πλω και στην Παλιά Ηλεκτρική από την 1η μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, ιστορικής σημασίας  έκθεση Salon d’ Automne, η οποία παρουσιάζεται στο Παρίσι εδώ και 100 χρόνια και συμμετέχει στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Πάφος 2017, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της Κύπρου να μπορέσει να την θαυμάσει και στο νησί μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με αφορμή την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017, η επιμελήτρια της έκθεσης, Michele Julie Ansermet Papadopoulos, συνδέει την εικαστική παραγωγή της Κύπρου,  με το Παρίσι.

Στην έκθεση της Πάφου συμμετέχουν 30 Κύπριοι καλλιτέχνες και από τις δύο κοινότητες, μαζί με 72 ξένους καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος στην έκθεση στο Παρίσι. Η έκθεση πραγματοποιείται σε δύο διαφορετικούς χώρους  και τα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 στην Γκαλερί Εν Πλω, στην Κάτω Πάφο,  θα  πλαισιωθούν  από τους  καλλιτέχνες Nima Saekechik (πιάνο) και Herve Sika (χορός).

Επιμέλεια: Michele Julie Ansermet Papadopoulos.Με την υποστήριξη και συνεργασία του Οργανισμού Salon dAutomne και του Γαλλικού Ινστιτούτου Κύπρου. 

Είσοδος: Ελεύθερη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ