19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός συμμετείχε στον ταυτόχρονο ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!

Το Νοσοκομείο Ευαγγελισμος ένθερμος και σθεναρός υποστηρικτής του θεσμού ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ, προβαίνει για πολλοστή χρονιά σε μια σειρά προωθητικών δράσεων με σκοπών την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την αξία του θηλασμού.


 

Για άλλη μια φορά το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός συμμετείχε στον ταυτόχρονο μητρικό θηλασμό ο οποίος διοργανώνεται για δέκατη χρονιά!

Η ταχύτητα σκοτώνει

4

Η Παγκόσμια Συμμαχία Δράσης για τον Μητρικό Θηλασμό (WABA) προβαίνει κάθε χρόνο σε μία σειρά προωθητικών δράσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την αξία του θηλασμού.

Το σύνθημα για το 2016 είναι «Θηλασμός: Κλειδί για την Αειφόρο Ανάπτυξη» και συνδέεται με τους 17 Στόχους για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με ορίζοντα το 2030, οι οποίοι υιοθετήθηκαν από την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία των Κρατών-Μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Βρετανικής Ιατρικής Επιθεώρησης The Lancet, τα οποία επικαλείται η WABA, η πλήρης αξιοποίηση του θηλασμού μπορεί να σώσει τη ζωή 823.000 παιδιών και να συνεισφέρει 302 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στην παγκόσμια οικονομία.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ