21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Το νέο εντυπωσιακό συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο ονομάζεται Crystal Court 

Crystal Court - Νέο συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο από την Aristo Developers

Στα 35 έργα του ομίλου που βρίσκονται αυτή την στιγμή υπο κατασκευή σε Λεμεσό και Πάφο, η εταιρεία προσθέτει το Crystal Court, ένα συγκρότημα διαμερισμάτων τριών υπνοδωματίων, άριστων τεχνικών προδιαγραφών με άνετους χώρους και μοντέρνο σχεδιασμό.

Το Crystal Court αναπτύσσεται σε μια κεντρική περιοχή της Πάφου, σε μια ιδιαίτερα εκλεκτή τοποθεσία με άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μιας σύγχρονης πόλης όπως εκπαιδευτικά ιδρύματα, εμπορικά κέντρα, ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες και άμεση πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την πόλη της Πάφου με την Λεμεσό.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για μόνιμη κατοικία ενώ παράλληλα συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας εξαιρετικής επένδυσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Aristo Developers προσηλωμένη στην επεκτατική στρατηγική της για το 2019 παρουσιάζει μεγάλο αριθμό νέων έργων συνεχίζοντας την ηγετική της πορεία με γνώμονα τις ίδιες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, εδραιώθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με δυναμισμό, παρουσιάζοντας νέες στεγαστικές λύσεις ασύγκριτης ποιότητας σε πολύ λογικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του έργου επισκεφθείτε τον ιστότοπο: www.aristodevelopers.com

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ