22.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Πεντάδα με μέσο όρο 15,5 ετών στο ΑΠΟΠ – ΑΕΚ (vid)

Η Πετρολίνα ΑΕΚ δεν συνάντησε εμπόδιο περνώντας άνετα από την Πάφο στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Α’ Κατηγορίας ανδρών, με τον ΑΠΟΠ να αντιστέκεται όσο ήταν δυνατόν με μπροστάρηδες νεαρά παιδιά!

Ο Γιάννης Λίβανος πιστεύει πολύ στους ταλαντούχους αθλητές του και έδωσε μεγάλες ευκαιρίες σε πέντε ανήλικα παιδιά που ξεχωρίζουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΚ.

Ο γεννημένος το 2000 φόργουορντ, Ηρόδοτος Σασάκαρος, έπαιξε 12 λεπτά και σκόραρε 2 πόντους, τη στιγμή που ο γεννημένος το 2001, Πάμπος Δημητρίου, συνέχισε τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις του με 5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ στα 13 λεπτά που έπαιξε.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο γεννηθείς το 2002, Γιώργος Πορφυρίδης, πρόσθεσε άλλο ένα σημαντικό 10λεπτο και ένα ακόμη εύστοχο τρίποντο, στη σειρά των πολύ καλών παρουσιών του στην πρώτη ομάδα, ενώ ο συνομήλικός του, Γιώργος Νικολαΐδης, έκανε 8λεπτο ντεμπούτο στα μεγάλα σαλόνια και είχε χέρι… αλφάδι στις δύο βολές που εκτέλεσε, μοιράζοντας και 2 ασίστ!

Μία ακόμη μεγάλη attraction ήταν η “παρθενική” συμμετοχή του γεννηθέντα το 2004 (αγωνίζεται στην Εθνική παμπαίδων), Στέλιου Σοφοκλέους, ο οποίος τα έβαλε με αντιπάλους που είχαν διπλάσια και πλέον χρόνια με απολογισμό σε 5 λεπτά ένα εύστοχο τρίποντο!

Δείτε τα πέντε εκκολαπτόμενα αστέρια του ΑΠΟΠ να σκοράρουν άπαντες απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, όπως οι Λαρνακείς, που χρησιμοποίησαν δικά τους ελπιδοφόρα παιδιά όπως ο Κουμής, ο Πασιαλής και ο Μοτίτης:

ΠΗΓΗ: CyprusBasket.net

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ