19.9 C
Paphos
Sunday, May 12, 2024

Το Κ.Σ.Χλωρακας ανακοινώνει τα εξής Μέτρα Περιορισμού και Πρόληψης της εξάπλωσης του Κορωνοιου

Υπηρεσιες και εξυπηρέτηση στο Κ.Σ.Χλωρακας: – Τα γραφεία του Κ.Σ.Χλωρακας θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό, συνεργάτες και δημόσιους λειτουργούς, για όλες τις υπηρεσίες μέχρι τις 31/3/2020. – Για οποιεσδήποτε πληροφορίες καλείτε στο 26 273721. Επιστολές και Αιτήματα να αποστέλλονται στο [email protected]. – Πληρωμές θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της JCC η και κατόπιν συνεννόησης με το λογιστήριο με ebanking για έκτακτες περιπτώσεις. – Δεν θα γίνει οποιαδήποτε συνέδρια η εκδήλωση μέχρι τις 31/3/2020.

Δημόσια Υγεία και Καθαριότητα. Το Κ.Σ.Χλωρακας θα προβαίνει μέχρι τις 31/3/2020 σε: – Απολυμανσεις σε όλα τα δημόσια κτίρια και τα σχολεία της Χλωρακας. – Καθαριότητες και απολύμανσεις όλων των κάδων απορριμάτων μικρων και μεγάλων, οικιακών και επί των πεζοδρομίων, μετά από κάθε αποκομιδη σκυβαλων. – Απολυμανσεις σε δημόσιους χώρους, δημόσιες τουαλέτες, παγκάκια, στάσεις λεωφορείων, παιχνίδια σε παιδικές χαρές.

Απευθύνουμε έκκληση στο κοινό όπως: – Αποφεύγει τις μετακινήσεις εκτός σπιτιού. – Αποφεύγει τις συγκεντρώσεις. – Δένει σφικτά όλα τα σακούλια απορριμμάτων πριν τα τοποθετήσει στους κάδους απορριμάτων. – Αποφεύγει τις επισκέψεις σε παιδικές χαρές. – Γίνονται απολυμανσεις σε όλα τα καταστήματα και επιχειρήσεις από τους επιχειρηματίες. – Να τηρεί όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τα προληπτικά μέτρα αυτόπροστασίας, τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και να καλει το 1420 σε περίπτωση που παρουσιαστεί συμπτωματολογια.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ