21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Το κόσμημα του Αιγαίου έχει Παφίτικο άρωμα και χρώμα!

Το “Leptos Santorini Villas” βρίσκεται στην ανατολική ακτή, λίγα μόλις μέτρα από την καλύτερη αμμώδη παραλία του νησιού, την παραλία Μονόλιθος-Καμάρι και σε μικρή απόσταση από την περιοχή Kαλντέρα, αναμφισβήτητα ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη μας.

Εδώ θα βρείτε όμορφα, σχεδιασμένα ακίνητα με ιδιωτικές πισίνες και κήπους,  από μονοκατοικίες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων και όπως επίσης επαύλεις δύο ορόφων που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πιο υψηλά πρότυπα ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Αυτές οι πολυτελείς παραθαλάσσιες κατοικίες με Αιγαιοπελαγίτικο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό βρίσκονται σε έναν από τους πιο κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στην Ευρώπη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και περιζήτητους προορισμούς παγκοσμίως ο οποίος προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και αγοραστές ακινήτων κάθε χρόνο.

Το νησί προσφέρει εκπληκτικό τοπίο και μοναδική ατμόσφαιρα, είναι γνωστό για τα μοναδικά και εκπληκτικά ηλιοβασιλέματά του. Τα παραδοσιακά διαμορφωμένα χωριά βρίσκονται πάνω από εντυπωσιακούς βράχους ύψους 300 μέτρων και προσφέρουν πανοραμική θέα στο βυθισμένο ηφαίστειο.

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ