22.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

   Το καφέ Πιγκουίνο χορηγός των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου

"Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιμιλλίδη...", τόνισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Για άλλη μια φορά το καφέ Πιγκουίνο του Νίκου Σιμιλλίδη, στηρίζει έμπρακτα τους Χειμερινούς Κολυμβητές της Πάφου, αφού επιχορήγησε την αγορά των φορμών του πιο ενεργού Σωματείου της πόλης.
Ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά: “Εκ μέρους όλων των κολυμβητών ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιμιλλίδη και το καφέ Πιγκουίνο , που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θετικά στην πρότασή μας για οικονομική ενίσχυση,   για να υλοποιήσουμε άλλο ένα στόχο. Πλέον όλα τα Μέλη μας θα μπορούν με την πολύ προσιτή τιμή των 25 ευρώ να αποκτήσουν το δικό τους ζευγάρι με τις γαλάζιες φόρμες του Σωματείου μας”.
Σε μια άλλη εξέλιξη το Διοικητικό Συμβούλιο των Χειμερινών Κολυμβητών με ανακοίνωσή του καλεί όλα τα Μέλη και τον κόσμο της Πάφου να γιορτάσουν μαζί την καθιερωμένη Τσικνοπέμπτη στις 8 Μαρτίου 2018 στις 20.00 στο εστιατόριο Τα Κονιά, του Μιχάλη Μιχαήλ. Τιμή: 20 ευρώ με ζωντανή μουσική, πλούσιους μεζέδες, ποτά και ζιβανία. Όλοι θα πρέπει να προσέλθουν μασκαρεμένοι.
Για κρατήσεις θέσεων: Γιωργούλα Τσιντίδου: 99-540957.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ