18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Το καλύτερο μέρος στην Κύπρο να περάσεις την Κυριακή σου είναι στην Πάφο

Η Πάφος είναι χωρίς αμφιβολία η πιο όμορφη επαρχία της Κύπρου και οι φυσικές της ομορφιές δεν συγκρίνονται με καμίας άλλης. Το παραλιακό της τόξο, απο την Πέτρα του Ρωμιού μέχρι τις Θαλασσινές σπηλιές στην Πέγεια και τον Άγιο Γεώργιο, αλλά και απο τη Λάρα μέχρι τον Ακάμα και απο τα Λουτρά μέχρι τον Πωμό προσφέρουν στον επισκέπτη μοναδικές εμπειρίες και χαρίζουν αξέχαστες στιγμές.


Η Φύση ήταν υπερβολικά καλή μαζί μας και φάνηκε απλόχερη δημιουργώντας μικρές παραδεισένιες πινελιές σε πολλά μέρη. Αν θέλετε να απολαύσετε μια ωραία εξόρμηση και να σας μείνει αξέχαστη μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το εντυπωσιακό Club House του Cap St Georges στην περιοχή Μανίκι στις Θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας όπου πάνω στη θάλασσα στην κυριολεξία μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραίο καφεδάκι, πριν ή μετά το μπάνιο στη χρυσή αμμουδιά ή να γευτείτε την εντυπωσιακή κουζίνα και τις εξωτικές συνταγές των εξαιρετικών chef’s του εστιατορίου.

Απο home made burgers μέχρι ολοφρέσκα μύδια και το καλαμάρι που μυρίζει θάλασσα. Απο το επιβλητικό Black Angus για τους πολύ απαιτητικούς κρεατοφάγους, τα λαχταριστά ζουμερά παϊδάκια μέχρι τα διάφορα είδη σάντουιτς και τις φρέσκιες δροσιστικές σαλάτες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Δεν θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε την ημέρα σας με ένα εξωτικό κοκτέιλ, μια πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων και φυσικά με γλυκό που θα εγκλωβίζει όλες τις αισθήσεις που μπορεί να έχει ο οργανισμός σας σε μια και μόνο μπουκιά.

Το μόνο σίγουρο και μπορούμε να το τονίσουμε με έντονα γράμματα είναι ότι η επίσκεψη σας στο Club House του Cap St Georges θα σας μείνει αξέχαστη!!!

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Club House του Cap St Georges ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ