26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Το καλύτερο και μεγαλύτερο Black Friday Weekend Cocktail Party θα γίνει στην Πάφο!

Αρκετός κόσμος από το καταναλωτικό κοινό αναμένει με μεγάλο ενδιαφέρον την επόμενη Παρασκευή για το περιβόητο Black Friday και τις χαμηλωμένες τιμές.

Το καλύτερο δίχως συζήτηση Black Friday Weekend πάντως θα γίνει στην Πάφο και το διοργανώνει και φέτος το Paphos Homemarket. Θα είναι ασυζητητί  ένα τριήμερο φανταστικών προσφορών και εκπλήξεων έτσι όπως μόνο το Home Market ξέρει να οργανώνει…

Στο αξέχαστο αυτό Black Friday Weekend Cocktail Party το Paphos Homemarket θα γιορτάσει με όλους τους τυχερούς που θα παρευρεθούν την 8η επέτειο λειτουργίας του και φυσικά θα προσφέρει απίστευτες προσφορές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ομάδα του Paphos Homemarket ετοίμασε για όλους εμας ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη χαρά να θαυμάσουν και φέτος μια άκρως εντυπωσιακή επίδειξη κλασσικών αυτοκινήτων, μπάρμπεκιου και άφθονο ποτό.

Όσοι παρευρεθείτε θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος σε κληρώσεις και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Στην γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα θα υπάρχει μουσική και θα παρουσιάζεται σε live link από το Rock Fm ενώ εξειδικευμένο προσωπικό από τις αντιπροσωπίες συνεργατών του Paphos  Homemarket θα βρίσκεται στο χώρο για επιδείξεις προϊόντων και να λύσει όλες μας τις απορίες.

Όπως μας έχουν χρόνια τώρα συνηθίσει στο Paphos Homemarket το εορταστικό αυτό τριήμερο, το οποίο κανείς δεν πρέπει να χάσει, θα συνοδεύεται από εκπληκτικές τιμές και μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τα τμήματα του πολυκαταστήματος οι οποίες θα ισχύουν μόνο για το τριήμερο 29, 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου!

Όπως αναφέρει και σε σχετική ανακοίνωσή του το Paphos Homemarket μείνετε συντονισμένοι και έρχονται και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν στην πορεία μέχρι το Black Friday Weekend Cocktail Party 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ