18.9 C
Paphos
Friday, May 10, 2024

Το Ιστορικό Πολιτιστικό Κέντρο Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’ Παναγιάς τιμά την μνήμη του Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’

Το Ιστορικό Πολιτιστικό Κέντρο Εθνάρχη Μακαρίου του Γ’ Παναγιάς τιμά σήμερα την μνήμη του Εθνάρχη Μακαρίου του Γ ημέρα της ονομαστικής του εορτής ,με το εκκλησιαστικό μνημόσυνο και τη Πορεία Αγάπης που πραγματοποιούνται στη γενέτειρα του Παναγιά στις 09:30 . Του μνημοσύνου που θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Χρυσορογιατίσσης θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος. Επιμνημόσυνο λόγο θα εκφωνήσει η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Της πορεία που θα ξεκινήσει μετά το πέρας του μνημοσύνου από την Ιερά Μονή Χρυσορρογιατίσσης προς το άγαλμα του Μακαρίου του Γ στη Παναγιά θα ηγηθεί η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, οι Εκκλησιαστικές , Πολιτικές και Στρατιωτικές αρχές της Πάφου και η μαθητιώσα νεολαία.Θα ακολουθήσει τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων.

Μετά το πέρας της πορείας και της κατάθεσης στεφάνων , το ΔΣ του Ιστορικού Πολιτιστικού Κέντρου Εθνάρχη Μακαρίου Γ Παναγιάς θα τιμήσει μετά θάνατο τους αείμνηστους Παναγιώτη Γεωργιάδη κοινοτάρχη, Νίκο Παπαδόπουλο Εκπαιδευτικό και Ανδρέα Μαρούχο τον πρώτο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου για την διαχρονική τους προσφορά τόσο στην κοινότητα όσο και προς το Πολιτιστικό Κέντρο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ