18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Το Ιδ. Φροντιστήριο Άντρη Κ. Μανώλη προσφέρει ποιότητα μάθησης- ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Περίοδος επιλογής φροντιστηρίων για αρκετούς γονείς ο Αύγουστος και σίγουρα αυτό το οποίο πρέπει ο καθένας να λάβει υπόψη είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ένα φροντιστήριο.

Οι σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, τα σύγχρονα Τεχνολογικά μέσα εκμάθησης, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του αλλά και η τοποθεσία του είναι ανάμεσα σε εκείνα τα στοιχεία που δεν μπορείς να αγνοήσεις και τα οποία κατατάσσουν, δικαίως, το Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη στη Γεροσκήπου ως ένα απο τα καλύτερα στο είδος του στην Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε άνετες αίθουσες διδασκαλίες στο Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη στη Γεροσκήπου λειτουργούν τμήματα για όλα τα επίπεδα από Pre Junior μέχρι και IGCSE για τις αναγνωρισμένες εξετάσεις Cambridge και Anglia.

Στο Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη προσφέρονται μαθήματα IELTS(εκτός από IGCSE). Λειτουργεί επίσης τμήμα pre junior με οπτικοακουστικά μέσα όπου με βιωματικό τρόπο τα παιδιά μαθαίνουν την Αγγλική γλώσσα με διασκέδαση. Διδάσκεται επίσης Αγγλικη φωνητική με τη γνωστή μέθοδος jolly phonics για τους μικρούς μας φίλους.

Η επικεφαλής του Ιδ. Φροντιστηρίου κυρία Άντρη Κόκου Μανώλη απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακή κατάρτηση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κ. Μανώλη περιστοιχίζεται από μια άρτια ομάδα καθηγητών κάποιοι εκ των οποίων έχουν την Αγγλική ως μητρική τους γλώσσα δίνοντας έτσι στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή γνώση, σημασία και προσοχή στο μάθημα των Αγγλικών.

Στο Ιδιωτικό Φροντιστήριο Άντρης Κόκου Μανώλη δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στους τρόπυς διδασκαλίας αλλά και τις συνθήκες αφού τόσο τα σύγχρονα τεχνολογικά διαδραστικά μέσα όσο και οι ολιγομελής τάξεις επιτρέπουν στα παιδιά να έχουν το μέγιστο της απόδοσής τους.

Το ευχάριστο αυτό περιβάλλον με τις άρτιες συνθήκες εκμάθησης μπορείτε να το βρείτε στη Γεροσκήπου στην οδό Πλούτωνος και Σωκράτους γωνία (απέναντι από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου).

Για περισσότερες πληροφορίες ή εγγραφές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26600678 και 99306184.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ