17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Το εστιατόριο στην Πάφο που κάνει το Τime out Cyprus να …υποκλείνεται

Στο The Lodge στην Πάφο ξέρουν από καλά στέικ

To The Lodge Steak & Seafood Co σε περιμένει να το ανακαλύψεις! 

Μια σπουδαία ανακάλυψη διεθνών γεύσεων προσφέρει το εστιατόριο The Lodge που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο. Αν και διατηρεί ταυτότητα Νοτιοαφρικανική, διαθέτει μια πλούσια κάρτα μενού που σε ταξιδεύει γευστικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη!

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Τα steaks του είναι μία εξαιρετική επιλογή, αλλά θα ενθουσιαστείς και με πιάτα πορτογαλικής, ολλανδικής και αγγλικής προέλευσης. Προτίμησε να καθίσεις στην πίσω αυλή του, που θα σε χαλαρώσει και θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τα αρώματα της κουζίνας του, συντροφιά με μια παγωμένη μπίρα ή κρασάκι. Μελέτησε την πλούσια κάρτα του και δοκίμασε γεύσεις μοναδικές σε τιμές που το αξίζουν.

Οι ιδιοκτήτες του επιμένουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και να πειραματίζονται με αρώματα και γεύσεις που δίνουν μια ιδιαιτερότητα σε κάθε πιάτο. Το The Lodge είναι μια σπουδαία ανακάλυψη και αξίζει να το επισκεφτείς.

Γιατί ξεχωρίζει…
Προσφέρει ανώτερης ποιότητας κρέας και ψαρικά, τα ψήνει στα δικά σου γούστα, προσθέτοντας και τη δική του πινελιά, και τα σερβίρει σε ιδιαίτερα χορταστικές και γενναιόδωρες μερίδες.

Τι να δοκιμάσεις…
Ζήτησε να μάθεις όλες τις επιλογές σε steaks που διαθέτει. Το IKG Prime Rib Steak, που ωριμάζει πέραν των 30 ημερών, είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αλλά και το σπιτικό του burger είναι μια value for money εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσεις!

Γιατί να πας…
Το εντυπωσιακό εστιατόριο, με South African ταμπεραμέντο, θα σε μυήσει στις πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου. Ανακάλυψε τις ιδιαίτερες προτάσεις του και απόλαυσε ψάρι και κρέας στις πιο νόστιμες εκδοχές τους!

(96677288) Ποσειδώνος 52 (δίπλα στο Οlympic Lagoon, πρώην Amathus), Πάφος. Δ-Πεμ 18.00-23.00 & Παρ-Κ 12.00-23.00.

12360269_928376230575690_8688251740939439883_n

ΠΗΓΗ: http://www.timeoutcyprus.com/

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ