20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Το εστιατόριο με την πιο ωραία θέα σε όλη την Κύπρο βρίσκεται στην Πάφο

Ο τίτλος είναι πέρα για πέρα αληθινός και το μόνο που έχετε να κάνετε για να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι είναι να κάνετε άμεσα μια κράτηση στο Green Hill Cafe-Lounge Bar στην Πέγεια ένα βράδυ και να απολαύσετε την γκουρμέ κουζίνα του με τη μοναδική θέα που σας προσφέρει η τοποθεσία που βρίσκεται.

Το Green Hill Cafe-Lounge Bar βρίσκεται στην Πέγεια τρία λεπτά με το αυτοκίνητο μετά το Δημαρχείο και προς το δρόμο για Κάθηκα. Η μοναδική θέα που ίσως είναι η εντυπωσιακότερη που υπάρχει σε όλη την Κύπρο σε χαλαρώνει και δημιουργεί την ιδανική διάθεση για ένα δείπνο που θα σας μείνει αξέχαστο.

Ο αμφιθεατρικός τρόπος που είναι κτισμένη η Πέγεια προεξοφλά από την αρχή ότι η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Έχοντας λοιπόν την Πάφο και τα περίχωρα να απλώνονται μπροστά στα πόδια σας σαν φωτεινό πέπλο με μικρές λάμπες χρυσόσκονης το Green Hill Cafe-Lounge Bar είναι χωρίς συναγωνισμό η καλύτερη επιλογή για ένα αξέχαστο δείπνο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ωραία ατμόσφαιρα, το μοναδικό μέρος θείο δώρο από τη ίδια τη Φύση δεν θα μπορούσαν να μην συνδυάζονται με μια σπέσιαλ κουζίνα για εκλεκτούς λάτρεις του καλού φαγητού. Μοναδικά πιάτα τα οποία λένε το ένα στο άλλο «εγώ είμαι το καλύτερο», ένα αναβαθμισμένο μενού με επιλογές γκουρμέ θα σας δώσουν τόσες επιλογές που θα είναι πραγματικά δύσκολο να αφήσετε κάτι πίσω.

Όλα τα πιο πάνω σε συνδυασμό με τον ανακαινισμένο χώρο κάνουν το Green Hill Cafe-Lounge Bar την ιδανική επιλογή για μια απόδραση για καφεδάκι, γλυκό ή ακόμη καλύτερα ένα γεύμα που θα σας καθηλώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Green Hill Cafe-Lounge Bar επισκεφθείτε τη σελίδα του στο FACEBOOK πατώντας ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 99538077 και 99742627

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ