23.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Το δημόσιο ευχαριστώ και η συγκινητική ανάρτηση του Φώτη

Το θεωρώ χρέος μου να σας ευχαριστήσω όλους σας και τον καθενα ξεχωριστά για τη ανεύρεση του πατέρα μου. Βρέθηκε σώος και αβλαβής στο περίπτερο του κυρίου Γεωργίου Νεοφύτου στη λεωφόρο Μακαριου 118 στον Ύψωνα. Ο κύριος Γιώργος τον ακινητοποίησε και μας πήρε τηλέφωνο.

Αν έχετε χρονο δείξετε του την ευχαρίστηση σας, σίγουρα θα χαρεί! Μετα από ομιλία μαζι του, αρνήθηκε να παραλάβει τη αμοιβή η οποία προσφέρθηκε!

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστησω όλους οσους ενεπλάκησαν στη ανεύρεση, την αστυνομία, τα κανάλια, τη ομάδα Καταδρομών, τα παιθκιά πάνω στις Μοτόρες, τον οργανισμό διάσωσης Μεγαλη καρδιά, την πολιτική άμυνα, την ομάδα διάσωσης του Κυρίου Σταύρου Βασιλειάδη, τη ομάδα του Ιδρύματος Αγ.Ιωάννη στο Κολόσσι, αλλα πανω απ’όλα όλους εσάς που κινητοποιηθήκατε κατα εκατοντάδες, αν οχι χιλιάδες τόσο μέσα από το Facebook με προσωπικά μηνύματα και κοινοποίησεις, και πολλή συμπαράσταση (συγνώμη που δεν μπορεσα να απαντησω σε ολους), όσο και στους δρόμους. Κάποιοι έχουν ξεκινήσει απο άλλες πόλεις και επαρχίες προς Λεμεσό για να βοηθήσουν στη επιχείρηση ανεύρεσης κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ξέρετε, μέσα στο άγχος της καθημερινότητας ξεχνάμε καμία φορά τα βασικά, οτι έχουμε την υγεία μας και ότι μπορούμε να έχουμε τους ανθρώπους που αγαπούμε, κοντα μας. Οπως φαίνεται με τη βοήθεια του Θεού και των συνανθρώπων μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα που φαίνονται αδύνατα. Σας ευχαριστώ για την πίστη που δείξατε.

Τέτοια δείγματα ανθρωπιάς ειναι σπάνια, και εγώ προσωπικά είμαι περήφανος που ειμαι μέλος της κοινωνίας μας, ανάμεσα σας.

Ακόμα μια φορά ευχαριστώ πάρα πολύ! Μπράβο σε όλους!

Φώτης Βασιλείου

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ