22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Το απόγευμα δεν αποκλείεται να έχουμε μέχρι και καταιγίδα

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις και αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές,  στα ορεινά και το εσωτερικό,  χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά στα νότια,  μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.


Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί και αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ, αλλά αρχικά στα προσήνεμα παράλια,  μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά στα νότια,  μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 30  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 33  στα υπόλοιπα παράλια και στους 28  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη,  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ