23.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΑΦΟΣ: Κατάμεστη η «Παλιά Ηλεκτρική» στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΑΚΕΛ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η επαρχιακή συγκέντρωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις για την επαρχία Πάφου. Κύριος ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

«Τώρα είναι η ώρα ο καθένας να κάνει τη διαφορά, ενδυναμώνοντας στις 22 του Μάη την αντίσταση και την ελπίδα με ακόμη πιο δυνατό ΑΚΕΛ-Αριστερά-Νέες Δυνάμεις». Αυτό υπογράμμισε στην ομιλία του ο Άντρος Κυπριανού ο οποίος επανέλαβε αναλυτικά τις θέσεις του κόμματος για σωστή λύση του Κυπριακού στη βάση αρχών, καθώς και τη θέση του κόμματος ως πόλο αντίστασης στην αντιλαϊκή λαίλαπα της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ. «Ως υποψήφιος Πρόεδρος ο Ν. Αναστασιάδης μαζί με το ΔΗΣΥ δεσμεύονταν με κάθε ευκαιρία ότι θα έφερναν την άνοιξη. Πέρασαν ήδη τρεις χειμώνες και ακόμα δεν ήρθε η άνοιξη που προεκλογικά έταζαν στο λαό. Την άνοιξη αν δεν τη βρεις τη φτιάχνεις, λέει ο ποιητής» είπε χαρακτηριστικά.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού «Παλιά Ηλεκτρική», την παρουσίαση άνοιξε ο Ε.Γ. του ΑΚΕΛ Πάφου, Γιώργος Γιαλλούρης, τονίζοντας ότι όλοι μαζί θα δώσουμε δύναμη στο κόμμα για να μπορεί να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον απλό άνθρωπο και τις ανάγκες του, όπως πράττει στην 90χρονη δράση και προσφορά του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Χαιρετισμό απηύθυναν οι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για τις βουλευτικές εκλογές στην επαρχία Πάφου Κώστας Δίπλαρος, Μάριος Ιγνατίου, Αντρέας Φακοντής και Μάριος Χρίστου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Νίκος Ιωάννου, μέλος της Κεντρικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ, Χάρης Κυριακίδης τέως Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου, Σταύρος Μαλάς, πρώην Υπουργός Υγείας, Νώντας Κορακίδης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, Πρόεδρος ΕΒΕ Πάφου, Νεόφυτος Ακουρσιώτης, Δήμαρχος Πέγειας, Αγγελος Οδυσσέως, Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, Ιωσήφ Ιωσήφ, ακαδημαϊκός-πρώην πρέσβης, τα μέλη μέλη του ΔΣ του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας «Πάφος 2017» Γιάννης Κουτσόλαμπρος και Ρογήρος Αναστάση, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος, κοινοτάρχες και μέλη κοινοτικών συμβουλίων.

IMG_6105

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ