21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Το “έλα να δεις” στο Αεροδρόμιο Πάφου – Ουρές και συνωστισμός επιβατών [ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ]

Το “έλα να δεις” έγινε χθες νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου λόγω της κοσμοσυρροής που παρατηρήθηκε ένεκα των μαζεμένων πτήσεων και του μεγάλου αριθμού επιβατών που έπρεπε να αναχωρήσουν και να αφιχθούν απο και προς την Πάφο.

Το πρόβλημα σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress αλλά και καταγγελίες τόσο επιβατών όσο και εργαζομένων στο αεροδρόμιο οφείλεται στο ότι η ροή του κόσμου που εξυπηρετείται δεν κυλάει με γοργούς ρυθμούς αφού τόσο στον έλεγχο των εισητηρίων, όσο και στον έλεγχο διαβατηρίων αλλά και στις βαλίτσες δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό για να καλύπτει την μεγάλη ανάγκη που παρατηρείται κάθε Τετάρτη και Κυριακή ειδικά τις ώρες αιχμής.

Συγκεκριμένα τόσο χθες Τετάρτη 23/3 όσο και την προηγούμενη Τετάρτη 16/3 στον Αερολιμένα της Πάφου από το 16:30 και μετά παρατηρήθηκε το αδιαχώρητο αφού οι ουρές των επιβατών που περίμεναν να περάσουν από έλεγχο έφθαναν μέχρι και έξω από το Αεροδρόμιο δημιουργώντας εκνευρισμό και δυσφορία στον κόσμο που περίμενε για να εξυπηρετηθεί.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress ο λόγος της καθυστέρησης εξυπηρέτησης των επιβατών οφειλόταν καθαρά στο γεγονός ότι το προσωπικό που εργαζόταν εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα μειωμένο με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να εξυπηρετεί το κοινό.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο όπως πληροφορούμαστε ενώ σίγουρα αυτή η εικόνα μόνο κακό κάνει τόσο στην άαφο όσο και στην Κύπρο αφού μετά απο μια ευχάριστη παραμονή τους στην πατρίδα μας οι τουρίστες δεν φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ας το προσέξει κάποιος…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ