21.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Τουρνουά Κρίκετ από Αστυνομία και Δ. Πάφου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαθαίνω αθλήματα από τρίτες χώρες» 

Ο Δήμος Πάφου, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά στο Πρόγραμμα: «Μαζί Ανοικτή Κοινωνία» για ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στη τοπική κοινωνία με την διοργάνωση Τουρνουά Κρίκετ.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των Δήμων Πάφου και της Αστυνομίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος, ο Δήμος διοργανώνει Τουρνουά Κρίκετ με συμμετοχή ομάδων από τη Σρί Λάνκα, το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Στο τουρνουά θα λάβει μέρος και ομάδα μελών της Αστυνομίας.

Το Τουρνουά , θα πραγματοποιηθεί  σήμερα , στο γήπεδο του Γυμνασίου Παναγίας Θεοσκέπαστης και θα ξεκινήσει στις 9.00 π.μ. με εκπαιδευτικό σεμινάριο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως παίζεται το συγκεκριμένο άθλημα και να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την εκδήλωση στηρίζουν η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και ο θεσμός της Κοινοτικής Αστυνομίας. Στόχος της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και σύσφιγξη των σχέσεων της Αστυνομίας και των πολιτών των κρατών αυτών, καθώς και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης.

Σημειώνεται πως το  έργο «Ανοιχτή Κοινωνία», συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ