19.9 C
Paphos
Monday, May 6, 2024

Τι λέει στο PafosPress η 33χρονη που κατηγορείται για το ξυλοδαρμό της 79χρονης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα πράγματα δεν είναι όπως έχουν παρουσιαστεί σε σχέση με την υπόθεση ξυλοδαρμού της 79χρονης υποστηρίζει μιλώντας στο PafosPress.com η 33χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι “σήκωσε” χέρι πάνω της για ένα χώρο στάθμευσης.

Τι αναφέρει ακριβώς;

“Στάθμευσα το όχημα μου σε ένα χώρο που κανένα δεν ενοχλούσα” αναφέρει η 33χρονη στον οποίο και λόγω των εργασιών που διεξάγονται στην κοινότητά μας δεν έχουμε και πολλές άλλες επιλογές για στάθμευση κοντά στην πλατεία του χωριού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μάλιστα όπως υποστηρίζει ότι και στο πρόσφατο παρελθόν η 79χρονη γυναίκα απειλούσε ότι θα της σπάσει το αυτοκίνητο και θα της το κάνει άχρηστο αν σταθμεύσει κοντά στο Μουσείο του χωριού. Εκεί πέραν από το δικό μου όχημα αρκετοί συγχωριανοί αλλά και ξένοι βάζουν επίσης τα αυτοκίνητά τους και κανένα δεν ενοχλούν γιατί να ενοχλεί το δικό μου άραγε;

Η 79χρονη προσπάθησε να τοποθετήσει δυο γλάστρες στο χώρο που έβαλα το αυτοκίνητο με σκοπό να με παρεμποδίσει ενώ ο σύζυγός της προσπάθησε να με κτυπήσει στην παρουσία μάλιστα αστυνομικού τον οποίο μπορείτε να ρωτήσετε.

Χρονολογείται η αντιπαράθεση

Μάλιστα όπως αναφέρει το πρόβλημα ανάμεσα στις δυο χρονολογείται και για άλλες υποθέσεις που έχουν να κάνουν με προηγούμενες καταγγελίες που έκανε η νεαρή για την 79χρονη.

Η γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος ότι κτυπήθηκε από μένα αναφέρει μιλώντας στο PafosPress.com η 33χρονη έπεσε κάτω και κτύπησε στην προσπάθειά της να μετακινήσει τις γλάστρες και γι’ αυτό υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες.

Η καταγγελία αναφέρει η 33χρονη έγινε καθαρά για εκδικητικούς λόγους και όχι επι της ουσίας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ