17.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Τι κοινό έχουν η Πάφος FC μαζί με τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση;

Τις τελευταίες μέρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση της νέας συμφωνίας μεταξύ της εταιρείας Cablenet και πέντε ομάδων του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η ομάδα της Πάφου η οποία μαζί με τις δύο μεγάλες, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αλλά και τον Ερμή και την Καρμιώτισσα συνθέτουν την πεντάδα με την οποία η εταιρεία έκανε γερό μπάσιμο στα νέα τηλεοπτικά πεπραγμένα.

Η Cablenet, θέλοντας να παρέχει στους συνδρομητές της ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας, εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των ποδοσφαιρικών τηλεοπτικών μεταδόσεων από το 2019.

Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρεία ανακοίνωσε την εξασφάλιση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων Α.Π.Ο.Ε.Λ. Λευκωσίας, Ανόρθωσης Αμμοχώστου, Ερμή Αραδίππου και Καρμιώτισσας Πολεμιδιών για την πενταετία 2019-2024, καθώς και της ομάδας Πάφου FC για την περίοδο 2019-2022, οι οποίοι θα μεταδίδονται μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης της Cablenet.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην Cablenet, στόχος είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να παρέχουν στους συνδρομητές ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από τις πιο γρήγορες Ευρυζωνικές συνδέσεις στην Κύπρο και το πιο πλούσιο πακέτο θεματικών καναλιών σε υψηλή ευκρίνεια, σύντομα οι συνδρομητές της Cablenet θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανούς αγώνες Κυπριακού ποδοσφαίρου και άλλο ποιοτικό αθλητικό περιεχόμενο που θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ