22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Σήµερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ µετά το µεσηµέρι θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη ελαφρά βροχή κυρίως στα δυτικά, ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και ηµιορεινά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.
Την Κυριακή θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τρίτη παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές κυρίως το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο τη ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ