19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Τι καιρό θα έχουμε απόψε; Που αναμένονται βροχές

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, κυρίως στα παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με λίγες τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία το Σαββατοκυρίακο θα παραμείνει στα επίπεδα της Παρασκευής ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ