16.9 C
Paphos
Tuesday, March 19, 2024

Τι αναφέρει με ανακοίνωση του το Υπουργείο Μεταφορών σχετικά με την εταιρεία ΟΣΥΠΑ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων σε συνέχεια των συσκέψεων που πραγματοποίησε με την εταιρεία ΟΣΥΠΑ και τη γραπτή πρόσκληση που δόθηκε στην εταιρεία αυτή, ώστε να προσέλθει εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος για να παρουσιάσει στοιχεία για σκοπούς εξέτασης και επίλυσης της οικονομικής διαφοράς με το Υπουργείο, καλεί την εταιρεία όπως στο μεταξύ συμμορφωθεί με τις πρόνοιες της σύμβασης και παράλληλα προσκομίσει τα απαιτούμενα στοιχεία.

Το Υπουργείο ως ένδειξη καλής θέλησης για επίλυση της διαφοράς και με πλήρη επιφύλαξη των δικαιωμάτων του κράτους, θα καταβάλει την κυβερνητική συνεισφορά για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Παράλληλα, καλεί  την εταιρεία να προβεί σε άμεση καταβολή των μισθών των εργοδοτουμένων της ως όφειλε εξάλλου να είχε πράξει σύμφωνα με τις κατά νόμο υποχρεώσεις της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πρόσθετα, υπογραμμίζει ότι η εν λόγω εταιρεία δεν θα πρέπει να θυματοποιεί τους εργαζόμενούς της για οποιαδήποτε οικονομική διαφορά έχει με το Υπουργείο.

Υπό το φως των πιο πάνω, το Υπουργείο καλεί τους εργαζόμενους να τερματίσουν τα απεργιακά μέτρα ούτως ώστε να επανέλθει η ομαλή παροχή της υπηρεσίας δημοσίων μεταφορών στην Πάφο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ