26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Τη δυνατότητα στήριξης των νέων επιχειρηματιών και την οικονομική ανάπτυξη της Πάφου συζήτησαν μεταξύ άλλων το Επιμελητηρίο Νέων Πάφου με τον Δήμαρχο

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπίας του Επιμελητηρίου Νέων Πάφου με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος την Δευτέρα 25.04.2016 στο Δημαρχείο Πάφου.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και εποικοδομητική καθώς συζητηθήκαν θέματα που αφορούν την δυνατότητα στήριξης των νέων επιχειρηματιών και την οικονομική ανάπτυξη της Πάφου.

Η αντιπροσωπία του Επιμελητήριου Νέων Πάφου δήλωσε τον Δήμαρχο την πρόθεση για ενεργή συμμετοχή στην δημιουργία Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων και Κέντρου Καινοτομίας. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο υιοθέτησης πάρκου και η  πρόθεση του Επιμελητηρίου νέων Πάφου να διαμορφώσει το πάρκο ώστε να  εξυπηρετεί τη διασκέδαση ατόμων με κινητικά προβλήματα. Ο Δήμαρχος  Πάφου αντιμετώπισε θετικά και με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Επιμελητηρίου και επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου σε αρκετούς τομείς που αφορούν τους νέους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τέλος, το Επιμελητήριο Νέων μετέφερε την στήριξη του προς τον κο Φαίδωνος στις προσπάθειες του για κάθαρση και αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ