17.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΤΕΛΟΣ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΣΥΠΑ: Ξεκινάνε τα λεωφορεία από αύριο

Με τη θετική ψήφο των οδηγών της εταιρείας ΟΣΥΠΑ στη έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Αμφιθέατρο της ΠΕΟ Πάφου υιοθετήθηκε η συμφωνία μεταξύ εταιρείας και υπουργείου Μεταφορών και λήγει ουσιαστικά το αδιέξοδο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ως εκ τούτου από αύριο τα λεωφορεία της ΟΣΥΠΑ θα εκτελούνται ξανά κανονικά τα δρομολόγιά τους και επανέρχεται η ομαλότητα στις Δημόσιες Συγκοινωνίες στην Πάφο για χιλιάδες μαθητές και επιβάτες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα λεωφορεία.

Νωρίτερα στις 11:00 το πρωί οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για την συμφωνία από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Σταύρο Α. Μιχαήλ και τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΟΣΥΠΑ, Γεώργιο Ιωαννίδη στα Γραφεία της εταιρείας στην Μεσόγη στην παρουσία και των στελεχών της ΠΕΟ και της ΣΕΚ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ενημέρωση διήρκεσε πέραν των δύο ωρών ωστόσο τόσο ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών,ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΣΥΠΑ, συντεχνιακοί και εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν προέβησαν σε καμία δήλωση επιφυλασσόμενοι για το αποτέλεσμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ