23.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Τελικά τι καιρό θα κάνει σήμερα; Ακόμη και για χαλάζι κάνει λόγο το ΤΜΥ

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή, ενώ από αύριο ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα νότια παροδικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά παροδικά νότιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Από τη νύκτα της Πέμπτης δυνατό να παρατηρηθεί και αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και περαιτέρω άνοδο στη συνέχεια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ