19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Τα Dominate Stores είναι η καλύτερη επιλογή για τα ψώνια μας

Πολλές φορές όταν οι καταναλωτές επιθυμούν να κάνουν αγορές (αν βρίσκονται λίγα χρήματα στην άκρη) οι δρόμοι οδηγούν σε πολυκαταστήματα, αγορές και διάφορα μαγαζιά στα οποία μπορείς να βρεις καλά ρούχα, παπούτσια κ.ο.κ. και βεβαίως καλές και προσιτές τιμές.

Στην Πάφο πέραν από το γνωστό πολυκατάστημα που διαθέτει σειρά από μαγαζιά, καφετέριες και φαγάδικα υπάρχουν δυο ακόμη επιλογές για τα ψώνια μας. Η μία είναι το “ανοικτού τύπου mall” που βρίσκεται στην Μακαρίου και στους γύρω δρόμους με τα πολλά καταστήματα και το άλλο είναι φυσικά το Dominate Stores. 

Γιατί είναι όμως το Dominate Stores η καλυτερη επιλογή για τα ψώνια μας;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Καταρχήν εκεί μπορείς να βρεις τα πάντα. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αθλητικά, κουστούμια φορέματα επίσημα ή για καθημερινή χρήση, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο που χρειάζεται η γυναίκα, ο άντρας και το παιδί από τις καλύτερες και πιο επώνυμες μάρκες στον κόσμο. Με αποκλειστικές συνεργασίες αγαπημένων αλυσίδων του εξωτερικού τα Dominate Stores είναι πρωτοπόρα στην μόδα στην Πάφο.

Σε ένα πολυόροφο κτίριο μπορείς να εξυπηρετηθείς από προσωπικό που δεν βγάζει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη, ευδιάθετο λες και είναι εκεί μόνο για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Στις μέρες μας σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τιμές. Στο Dominate Store οι τιμές είναι κομμένες και ραμμένες για την κάθε τσέπη. Μπορείς να βρεις ρούχα σε τιμές- χάρισμα που σίγουρα είναι value for money.

Πολύ συχνά μάλιστα εκτός από τις προσφορές οι εκπτώσεις είναι μέχρι και 50% ενώ αν είσαι και κάτοχος κάρτας του καταστήματος οι μειωμένες τιμές είναι διαρκώς στη διάθεσή σου.

Τι να πει κανείς για το χώρο στάθμευσης. Δέκα μέτρα από την είσοδο υπάρχει αρκετός χώρος, χωρίς πολυκοσμία, χωρίς νεύρα και κυρίως με ασφάλεια. Και όταν μετά από τα ψώνια σου χρειαστείς να πιεις ένα καφεδάκι να ξεκουραστείς μπορείς άνετα να το κάνεις στο ισόγειο του πολυκαταστήματος.

Είναι στ’ αλήθεια μια εμπειρία ξεκούραστη, ευχάριστη και κυρίως άνετη και γρήγορη που κάνει το ψώνισμα να μοιάζει με διασκέδαση και όχι ταλαιπωρία.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση είναι και 100% σε Παφίτικα χέρια ενώ η οικογένεια Αγαθαγγέλου χρόνια τώρα συνεχίζει να σέβεται και να εκτιμά τον καταναλωτή δίνοντας κυρίως σημασία στην ανθρώπινη προσέγγιση.

Γι’ αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους αξίζει να επιλέγουμε τα Dominate Stores για το ψώνια μας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ