22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Τα παιχνίδια των ομάδων μας σε Γ’ και Δ΄ κατηγορία στο Σαββατοκυρίακο

Το Σάββατο στις 2:30μμ θα γίνουν τα παιγνίδια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ κατηγορίας.

Αναλυτικα οι αγωνες:

ΑΠΕΠ Πιτσιλιας-Πεγεια

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει η αποστολή της Πεγειας για το παιγνίδι με την ΑΠΕΠ. Η ομάδα του Τάσου Μάκρη που βρίσκεται στην 5η θέση με 10 βαθμούς θέλει την νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή.

Θα έχει δύσκολο έργο κόντρα σε έναν αντίπαλο με πολύ δυνατή έδρα. Υπάρχει όμως πίστη ότι η ομάδα μπορεί να τα επιστρέψει στην βάση της με τους βαθμούς στις αποσκευές της.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ- ΕΝΑΔ ΠΟΛΕΩΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ

Τοπικό ντέρμπι στην Χλωρακα ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν παρά πολύ τους βαθμούς για διαφορετικούς λογούς.

Ο Ακρίτας για να μη χάσει και άλλο έδαφος από την κορυφή καθώς βρίσκεται πλέον στη 7η θέση με οκτώ βαθμούς και η ΕΝΑΔ για να μπορέσει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και τους μόλις 3 βαθμούς απολογισμό.

Τέλος ο Φοίνικας θα υποδεχθεί τον Αχυρώνα σε ένα παιγνίδι που μοναδικός στόχος είναι οι 3 βαθμοι.

Πλέον το συγκρότημα του Στέλιου Σοφοκλέους βρίσκεται στην 12 θέση με 6 βαθμούς απολογισμό και δεν έχει αλλά περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα ειδικά στην έδρα του.

Για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Δ κατηγορίας ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 2:30 εκτός έδρας τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Βασίλη Νικολάου μετά τη νίκη επί του Κόρνου έχει ανέβει στην 12η θέση με 5βαθμους και θα προσπαθήσει να έχει βαθμολογικό κέρδος από το παιγνίδι για να δώσει συνεχεία στις επιτυχίες.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ