18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Γεροσκήπου θα συζητηθούν με τον Πρόεδρο, λέει ο Μιχάλης Παυλίδης 

Η αύξηση της κρατικής χορηγίας για την ολόχρονη λειτουργία του κολυμβητηρίου Γεροσκήπου ολυμπιακών διαστάσεων, η ολοκλήρωση του παραλιακού μετώπου και του κεντρικού πυρήνα του Δήμου Γεροσκήπου καθώς και έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της περιοχής, είναι, μεταξύ άλλων, τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Τα θέματα αυτά έθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ο κ. Παυλίδης, ο οποίος ανέφερε ότι ορίστηκε νέα συνάντηση προσεχώς στο Προεδρικό για να συζητηθούν, στην παρουσία και των αρμόδιων υπουργών, τα ζητήματα που θέτει η τοπική Αρχή Γεροσκήπου.

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ  ότι και από πλευράς του κράτους υπάρχει διάθεση για να υλοποιηθεί ο αναπτυξιακός προϋπολογισμός του Δήμου ενώ πλέον και η ίδια τοπική Αρχή έχει περισσότερες δυνατότητες λόγω της βελτίωσης των οικονομικών της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κάποια από τα έργα θα εκτελεστούν από ίδια κεφάλαια του Δήμου Γεροσκήπου, είπε ο κ. Παυλίδης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του για την καλή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος Γεροσκήπου. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ