14.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Τα είπαν τηλεφωνικώς Φαίδωνας και Αρχηγός Αστυνομίας

Άμεση ήταν η αντίδραση του Αρχηγού Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου μετα την τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο Αρχηγός αστυνομίας επικοινώνησε πρωί πρωί με τον Δήμαρχο Πάφου διαβεβαιώνοντας τον ότι οι ανακριτικές αρχές θα προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να διαλευκανθεί η βομβιστική επίθεση σε βάρος της οικογένειας του.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας μετά την έκρηξη διέταξε νέα αξιολόγηση για λήψη επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως ανέφερε με δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης σε σχέση με την υπόθεση, δόθηκαν άμεσα οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις έτσι ώστε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης, .

Ο κ. Αγγελίδης είπε πως μέχρι σήμερα λαμβάνονταν μέτρα για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στην βάση αξιολόγησης κινδύνου που έγινε με τα δεδομένα που υπήρχαν.

Παρόλα αυτά ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση που αλλάζουν τα δεδομένα , ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε σήμερα οδηγίες στον αρμόδιο Βοηθό Αρχηγό για να γίνει, όπως είπε, νέα αξιολόγηση κινδύνου και να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από το ΤΑΕ Πάφου και με την αξιολόγηση όλων των στοιχείων για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ