18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

Τα “είπαν” με τον Καδή οι νέοι της περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς

Συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή,  είχε η οργάνωση νεολαίας περιφέρειας Πόλης Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η  συνάντηση  του κ. Καδή, ο οποίος συνοδευόταν από υπηρεσιακούς παράγοντες έγινε στα γραφεία του Δήμου Πόλης στην παρουσία του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και μεγάλου αριθμού νέων.

Όπως αναφέρεται, η νεολαία έθεσε στον Υπουργό τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας για τους νέους. Συζητήθηκε επίσης το αίτημα της Νεολαίας για δημιουργία στην περιοχή πανεπιστημιακής σχολής γεωπονίας και περιβάλλοντος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακόμη, προστίθεται στην ανακοίνωση, έγινε  αναφορά στις προσπάθειες της Νεολαίας για αναστήλωση των παλιών εκκλησιών του Ακάμα, καθώς και στις προσπάθειες για σχεδιασμό και υλοποίηση ενός αποτελεσματικού προγράμματος δασοπυρόσβεσης και γενικότερης προστασίας των δασών.

Ο Υπουργός εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δραστηριότητες της νεολαίας, έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που τέθηκαν και εξέφρασε την πρόθεση του να συνεργαστεί με τη Νεολαία και τις Τοπικές Αρχές για την επίλυσή τους.

Η νεολαία εκφράζει την ευαρέσκειά της για τη συνάντηση και την ανταπόκριση που βρήκε στα αιτήματα της, καθώς την εκτίμηση της προς τον Υπουργό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ