23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Τι σχέση έxει η Aphrodite Aroma με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου…

H Aprhodite Aroma μας συστήθηκε πρόσφατα ως το πρώτο διαδικτυακό κατάστημα αρωμάτων στην Κύπρο με τιμές από 30% μέχρι και 60% πιο κάτω από τις τιμές που βρίσκει κανείς στα καταστήματα. Με μια ευρεία γκάμα αρωμάτων και έχοντας όλες τις γνωστές και διεθνείς μάρκες, η Aphrodite Aroma δηλώνει με την εκπληκτικά έξυπνη καμπάνια της ότι ήρθε εδώ για να μείνει. Μετά από τις διαφημίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Survivor» και το «Power of Love» στο Σίγμα αλλά και την παρουσία της ως χορηγός στην επιτυχημένη εκπομπή «Shopping Star» στο TV One, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με υπέροχους διαγωνισμούς κάθε μήνα που έχουν διάρκεια 10 μέρες. Κάθε μήνα ξεκινούν δύο διαγωνισμοί, την 11η μέχρι και την 21η, χαρίζοντας υπέροχα και ακριβά αρώματα τόσο μέσω Facebook όσο και μέσω Instagram. Μια ματιά στις σελίδες της Aphrodite Aroma στα δύο αυτά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί για να καταλάβει κανείς από τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις των ατόμων που κέρδισαν ότι η ομάδα της Aphrodite Aroma κάνει πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά.

Όπως είπαμε οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν ποτέ από την Aphrodite Aroma. Για αυτό εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησε μια καταπληκτική καμπάνια σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου σε Πάφο και Λεμεσό. Ο κάθε πελάτης που ψωνίζει στις υπεραγορές Παπαντωνίου άνω των 10€ παίρνει αυτόματα ένα κουπόνι αξίας 10€ για να το χρησιμοποιήσει στην ιστοσελίδα της Aphrodite Aroma. Εάν πάλι η αξία στα ψώνια του πελάτη είναι 40€ και άνω τότε αυτόματα παίρνει από το ταμείο εκπτωτικό κουπόνι αξίας 20€. Το επόμενο βήμα είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Aphrodite Aroma και να επιλέξετε το άρωμα της αρεσκείας σας. Τοποθετώντας τον κωδικό που αναγράφεται στο κουπόνι σας, θα δείτε ότι αυτόματα αφαιρούνται τα 10€ ή 20€ ανάλογα με το κουπόνι που πήρατε, από την τιμή που αναγράφεται. Τοποθετείτε την παραγγελία σας και έχετε την επιλογή να πληρώσετε μέσω Paypal ή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του αρώματός σας στο κοντινότερο Akis Express χωρίς χρέωση ή με μια μικρή χρέωση όταν επίλεξετε κατ’ οίκον παράδοση.

Εμείς δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε τη χαρά μας που επιτέλους δίνονται επιλογές και ευκαιρίες στον κόσμο να αγοράζει αυτό που αγαπά σε λογικές τιμές. Σύντομα η Aphrodite Aroma θα ανακοινώσει διαγωνισμούς και μέσω της δικής μας ιστοσελίδας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο www.aphroditearoma.com , να πάρετε τηλέφωνο στο 77 777 188, να επισκεφθείτε τη σελίδα AphroditeAroma.com στο Facebook ή να κάνετε follow στο Instagram @aphrodite.aroma

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ