19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Τέσσερις συλλήψεις στην Πάφο για παράνομη κατοχή, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών

Σε τέσσερις συνολικά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφορών κροτίδων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία πρόσωπα συνελήφθησαν χθες, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στις 27 Απριλίου 2019, στην Πάφο. Πρόκειται για ένα 20χρονο, ένα 17χρονο και ένα 35χρονο, όλοι κάτοικοι Πάφου, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 27 Απριλίου 2019, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 55χρονη κάτοικο Πάφου, ότι γύρω στις 5.15μ.μ. της ίδιας μέρας, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της, σε δρόμο της Πάφου, άγνωστο πρόσωπο, έριξε εντός του οχήματός της κροτίδα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στα πίσω καθίσματα του οχήματος. Σύμφωνα με την παραπονούμενη, ο άγνωστος, ο οποίος φέρεται να έριξε την κροτίδα, επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε ξύλα για το άναμμα λαμπρατζιάς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγο αργότερα, στις 6.10μ.μ., κατά το χρόνο της καταγγελίας της 55χρονης, αυτοκίνητα που μετέφεραν ξύλα, πέρασαν έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας και οι επιβαίνοντες σε αυτά έριξαν αριθμό κροτίδων εναντίον του Σταθμού.

Για την ίδια υπόθεση, τελεί ήδη υπό κράτηση και τέταρτο πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα το βράδυ της 28ης Απριλίου. Το πρωί χθες, ο 20χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα διήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ