20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με μαθητές από την Πάφο- Αρκετοί στο Νοσοκομείο (pics)

Μαθητές, καθηγήτρια και οδηγός είχαν στην κυριολεξία Άγιο.

Στο Νοσοκομείο Λεμεσού  κατέληξαν 35 άτομα από την Πάφο ανάμεσά τους μαθητές του Λυκείου Έμπας, μια καθηγήτρια και ο οδηγός του λεωφορείου που επέβαιναν και το οποίο συγκρούστηκε με πλατφόρμα μεταφοράς οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσου- Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο στη γέφυρα λίγο μετά το ύψος του Τσιρείου σταδίου.

Από τη σφοδρη σύγκρουση το λεωφορείο τραντάχτηκε στην κυριολεξία ενώ υπέστη και εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος ενώ η καθηγήτρια τραυματίστηκε και στη λεκάνη και τα πόδια και κάποιοι από τους μαθητές σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Λεμεσού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com οι μαθητές είχαν επισκεφθεί τη Λευκωσία μαζί με την καθηγήτρια του λαμβάνοντας μέρος σε σχολική δραστηριότητα για το μάθημα της Βιολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com το λεωφορείο προσπάθησε να αποφύγει την πλατφόρμα δίχως αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί της και ακολούθως να κινηθεί προς την πλευρά του κυκλιδώματος της γέφυρας με κίνδυνο να ανατραπεί και να πέσει ίσως και κάτω από τη γέφυρα. Ευτυχώς ο οδηγός πρόλαβε να αντιδράσει και επανέφερε το λεωφορείο προς το δρόμο ξανά με αποτέλεσμα να κτυπήσει εκ νέου στην πλατφόρμα και να ακινητοποιηθεί.

Μαθητές, καθηγήτρια και οδηγός είχαν στην κυριολεξία Άγιο.

Μέχρι αυτή την ώρα κάποιοι από τους μαθητές βρίσκονται στο Νοσοκομείο Λεμεσού στο οποίο υποβάλλονται σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολύ σοβαροί τραυματισμοί. Η καθηγήτρια των μαθητών φαίνεται να κττύπησε περισσότερο ενώ κάποιοι από τους μαθητές κτύπησαν ελαφρύτερα σε πόδια, κεφάλι, αυχένα και μέση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ