21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Σφοδρή κακοκαιρία στην Ελλάδα – Νεκροί και τραυματίες – Ανάμεσα τους ένα δίχρονο αγοράκι(VID/PIC)

Ισχυρές καταιγίδες, χαλαζόπτωση και θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν από το απόγευμα την Ελλάδα, ειδικά στα βόρεια διαμερίσματα, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές. Ο αριθμός των νεκρών έχει ανέλθει στους έξι ενώ υπάρχει ένας αγνοούμενος ψαράς και άλλοι 35 τραυματίες. Ελλαδικά Μέσα κάνουν λόγο για έναν ακόμη νεκρό στην Ημαθία.

Όπως μετέδωσε αρχικά η ΕΡΤ, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωμένα χάσει τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναδημοσιεύει το news247.gr επικαλούμενο την ΕΡΤ, έχουν χάσει τη ζωή τους, μία 54χρονη γυναίκα, ένας 39χρονος και ο γιος του, ενώ εκφράζονται φόβοι για ακόμη δύο νεκρούς. Ακόμη, δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί βαριά και ακόμη δέκα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Φόβοι εξάλλου εκφράζονται και για αγνοούμενο ψαρά.

Δείτε επίσης σχετική ανάρτηση της ΕΡΤ:

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη Σωζόπολη έχει αναφερθεί κατάρρευση στέγης, με την πυροσβεστική να έχει καταφθάσει στο σημείο για παροχή βοήθειας. Στην Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία έπεσε χαλάζι διαμέτρου πάνω από πέντε εκατοστών, ενώ ριπές ανέμων ξεπέρασαν σε ταχύτητα τα 110 χιλιόμετρα την ώρα. Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε μέχρι και την Θήβα, ενώ στην Μεσημβρία Θεσσαλονίκης ο πάγος θύμιζε χιονόμπαλες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε σοκαριστικά βίντεο στο sigmalive πατώντας ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ