21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Σφαίρα κυνηγού διαπέρασε ελάφι και καρφώθηκε στο κεφάλι ποδηλάτη 340 μέτρα μακρύτερα

Αδιανόητα άτυχος στάθηκε ένας 57χρονος άνδρας από την Πολωνία, στον οποίο η μοίρα έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι.


Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Mirkowice στις 25 Οκτωβρίου. Το θύμα είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του σε έναν ερημικό δρόμο που βρίσκεται κοντά σε δασική περιοχή, όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Διερχόμενος οδηγός που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο το οποίο μάλιστα έσπευσε πολύ γρήγορα στο σημείο. Η αρχική εκτίμηση των γιατρών, όταν ο ποδηλάτης αφίχθη στο νοσοκομείο ήταν ότι το σοβαρό τραύμα που έφερε στο κεφάλι οφειλόταν στην πτώση από το ποδήλατο.

 Ο άτυχος άνδρας έσβησε στο νοσοκομείο και όπως διαπίστωσε ο ιατροδικάστής που τον εξέτασε, το τραύμα δεν οφειλόταν σε χτύπημα από πτώση, αλλά σε σφαίρα.

Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν περαιτέρω την υπόθεση και ανακάλυψαν ότι αρκετοί κυνηγοί βρίσκονταν στην περιοχή την ίδια στιγμή που βρισκόταν και ο ποδηλάτης, όταν έγινε η κλήση στο ασθενοφόρο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η αστυνομία δεν άργησε να βρει από βαλλιστική εξέταση τον κάτοχο του όπλου από το οποίο έφυγε η σφαίρα που καρφώθηκε στο κεφάλι του θύματος.

Ο 57χρονος είχε πραγματικά Όσκαρ ατυχίας και μάλλον ήταν γραφτό να χάσει τη ζωή του με τον πιο απίθανο τρόπο. Ένας νεαρός 21 ετών που είχε βγει στην περιοχή για να κυνηγήσει, πυροβόλησε ένα ελάφι. Η σφαίρα διαπέρασε το σώμα του ζώου και συνέχισε να «ταξιδεύει» για 340 μέτρα πριν καρφωθεί στο κεφάλι του ποδηλάτη…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ