29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες χωρίς όμως βροχές

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, το απόγευµα, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι γενικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα, στα προσήνεµα παράλια, µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα νότια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε ηλιοφάνεια, ενώ τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, από ψηλές νεφώσεις.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέµπτη περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, ενώ το βράδυ πιθανό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια.

Την Παρασκευή περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ