21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα καταστούν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, και το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τα ανατολικά. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά αργότερα, στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά, µέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά αργότερα, στα ανατολικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και τα δυτικά, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Κυριακή, για να ανέλθει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή άνοδο και περαιτέρω µικρή άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ