21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Παναγιώτης Ζαχαρίου: “Θα είμαστε η έκπληξη του Πρωταθλήματος”

Αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος παρουσιάζεται ο νεαρός επιθετικός της Πάφου Παναγιώτης Ζαχαριου μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δηλώνει στο PafosPress.com ανυπόμονος να τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Συνέντευξη στον Κώστα Ιωάννου* 

Πως κύλησε το διάστημα της αποθεραπείας;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο τραυματισμός ήρθε σε μια καλή περίοδο για έμενα καθώς βρισκόμουν στις βασικές επιλογές του προπονητή μου. Στην αρχή με πήρε από κάτω στην συνέχεια όμως το ξεπέρασα και πλέον είμαι έτοιμος ψυχολογικά και αγωνιστικά για να μπω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπολογίζω με την Ανόρθωση να είμαι στην διάθεση του προπονητή.

 

Θα ήθελα την γνώμη σου για την εικόνα της ομάδας . Περιμένεις μεγαλύτερη βελτίωση στη συνέχεια;

Είμαστε σε καλό δρόμο και η βελτίωση είναι συνεχής. Είναι πρωτόγνωρο να βρισκόμαστε στην 3η θέση. Θα είμαστε η έκπληξη του πρωταθλήματος.

Τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας και έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος για φέτος;

Ο στόχος είναι η άνετη παραμονή αλλά δεν λέμε όχι για κάτι μεγαλύτερο. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν αντίπαλο και το έχουμε δείξει κόντρα σε ΑΕΛ και Ομόνοια .

Ο Λούκα Έλσνερ έφερε κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα;

Είναι νέος και έχει φέρει άλλη νοοτροπία. Μας βοηθά πάρα πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και επικρατεί μια ωραία ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Στα πρώτα παιγνίδια παρά το νεαρό της ηλικίας σου βρισκόσουν στις βασικές επιλογές του προπονητή σου. Είναι μια επιβράβευση της προσπάθειας σου;

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά από το Καλοκαίρι μέχρι σήμερα και ήταν δικαίωση για μένα. Είναι κίνητρο για να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο για να καθιερωθώ στην ομάδα μου και να διεκδικήσω την κλήση μου στην Εθνική που αποτελεί μεγάλο όνειρο.

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;

Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Το αξίζουμε και περιμέναμε βροντερό παρόν στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Κώστας Ιωάννου, Αθλητικογράφος PafosPress.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ