26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Συνελήφθη 70χρονη για τη φωτιά στην Ορεινή Λάρνακας 

Υπό έλεγχο  τέθηκε  τελικά η φωτιά στην Ορεινή Λάρνακας μετά από   γιγάντιες  προσπάθειες των  δυνάμεων πυρόσβεσης αφού  βέβαια κατέκαψε έκταση τριών τετραγωνικών  χιλιομέτρων άγριας βλάστησης, πεύκων χαρουπιών και ελαιοδέντρων.



Στο μεταξύ χτες  η Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη γυναίκας 70 χρονών από την Ορόκλινη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η μεγάλη  πυρκαγιά.


Η φωτιά, εκτιμάται ότι ξεκίνησε  όταν η 70χρονη  έθεσε σε λειτουργία  γεννήτρια που βρίσκεται μέσα στην εξοχική κατοικία του γιου της.

Η ταχύτητα σκοτώνει


Οι προσπάθειες της  γυναίκας  να σβήσει τη φωτιά στα ξηρά  χόρτα που  βρίσκονταν κοντά στη γεννήτρια  απέβησαν άκαρπες αφού μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και λόγω  των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή η φωτιά πήρε πολύ μεγάλες  διαστάσεις.


Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη  φωτιά  αναμένεται να  εξετάσουν με το πρώτο φως της μέρας, εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας
Αργότερα σήμερα αναμένεται η 70χρονη γυναίκα να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για την έκδοση  διατάγματος κράτησής της.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ