20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Χειροπέδες σε 4 αδέλφια – Ο λόγος; Τσακώνονταν… μεταξύ τους στο δρόμο

Τέσσερα αδέλφια συνελήφθηκαν από την Αστυνομία, για αδικήματα συμπλοκής και ανησυχίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 01.15 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου ότι σε σπίτι στην Οδό Ελευθερίας υπάρχει συμπλοκή με τραυματισμένα πρόσωπα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου και του ΤΑΕ Λάρνακας έσπευσαν στην σκηνή όπου φέρεται να εντόπισαν τέσσερα αδέλφια από τη Ρουμανία να βρίσκονται στο δρόμο και να τσακώνονται μεταξύ τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα τέσσερα αδέλφια συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της συμπλοκής και ανησυχίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν στην σκηνή διαπιστώθηκε ότι ο λόγος της συμπλοκής ήταν ότι οι τέσσερις ύποπτοι, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σπίτι διασκεδάζοντας και καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών, για “ασήμαντη αφορμή”, όπως αναφέρει η Αστυνομία, επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο και ακολούθως συνεπλάκησαν στο δρόμο.

Την ώρα της συμπλοκής η αδελφή της συζύγου του ενός από τα αδέλφια, η οποία βρισκόταν στο σπίτι ως φιλοξενούμενη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, πάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

Ενας από τους συλληφθέντες μεταφέρθηκε με συνοδεία της Αστυνομίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αφού έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα τρία αδέλφια τελούν υπό κράτηση ενώ ο τέταρτος βρίσκεται υπό φρούρηση στο Νοσοκομείο Λάρνακας μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ