16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Απόψε η ΜΕΓΑΛΗ ΔΩΡΕΑΝ συναυλία στην Πλατεία

Αυτό που έκαναν φέτος στον Προοδευτικό στην Πάφο δεν είναι και λίγο πράγμα. Την στιγμή που όλα τα σωματεία βάζουν εισητήριο από 10 και 25 ευρώ για να φέρουν ένα καλλιτέχνη για το ιστορικό σωματείο της Πάφου αποτελεί μεγάλη τιμή και του αξίζουν πολλά Μπράβο που θα προσφέρει στο κοινό μια τόσο όμορφη εκδήλωση ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Ο πρόεδρος του Προοδευτικού Γιώργος Κουννάς, κληθείς από το PafosPress να σχολιάσει το γεγονός αλλά και το πως βλέπουν στο σωματείο μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του κόσμου για την αυριανή μεγάλη συναυλία στην Πλατεία Κένεντυ με τους μοναδικούς Χρήστο Νικολόπουλο, Στέλιος Διονυσίου και Ευτυχία Μητρίτσα είπε πως στόχος του σωματείου δεν είναι μόνο να δίνει μάχες στο γήπεδο της χειροσφαίρισης αλλά να προσφέρει και Πολιτισμό έτσι όπως έκανε εδώ και τριάντα πέντε χρόνια.

Το ενδιαφέρον για σήμερα είπε είναι πρωτόγνωρο και καλό θα ήταν ο κόσμος που θέλει να απολαύσει τους σπουδαίους καλλιτέχνες που φιλοξενούμε να έρθει έγκαιρα στην Πλατεία Κένεντι.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Επιλέξαμε συνειδητά την κεντρική πλατεία της πόλης μας, πρόσθεσε, και όχι κάποιο άλλο μέρος γιατί πιστεύουμε μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις μπορούμε να τονίσουμε και την ανάγκη να στηριχθεί το εμπορικό κέντρο της Πάφου και να δουλέψουν τώρα το καλοκαίρι, ακόμη και τις καθημερινές, και οι επιχειρήσεις της Πλατείας όχι μόνο των παράλιων περιοχών”.

Τη συναυλία στηρίζει το PafosPress.com ενώ όσοι ενδιαφέρονται για κρατήσεις στα μπαράκια της περιοχής μπορούν να τηλεφωνήσουν στα τηλέφωνα που φαίνονται στην αφίσα ανάλογα με την επιλογή τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ