21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Συναντήσεις Επιμελητηρίων Πάφου – Ισραήλ για προώθηση συνεργασιών

Η ενίσχυση των σχέσεων των δύο Επιμελητηρίων Πάφου -Ισραήλ τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης των προέδρων των Εμπορικών Επιμελητηρίων των δύο χωρών.


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου  Ανδρέας Χρ. Δημητριάδης, καθώς και μέλη του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΠ, συνόδευσαν τον Δήμαρχο Πάφου και την αντιπροσωπεία του Δήμου στην Β’ Τελετή Αδελφοποίησης του Δήμου Πάφου με το Δήμο Herzliya, που πραγματοποιήθηκε στην Ισραηλινή πόλη σύμφωνα με σχετικά ανακοίνωση του ΕΒΕ Πάφου .

Μέσα στα πλαίσια των στόχων και επιδιώξεων του Επιμελητηρίου Πάφου να καταστεί η Πάφος Διεθνές Περιφερειακό Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών υψηλής επαγγελματικής στάθμης,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου, συνοδευόμενος από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Τελ Αβίβ και της Ομοσπονδίας Επιμελητηρίων Ισραήλ κ. UrielLynn.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ” εισηγήθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Τελ Αβίβ, εννοώνταςτην πλήρη φιλελευθεροποίηση των επενδύσεων μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.

Κατά την συνάντηση, συμφωνήθηκε η επίσκεψη τετραμελούς επιτροπής υπό την ηγεσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κου UrielLynnστην Πάφο,τον Μάιο 2017, για την προώθηση συνεργασιών στους τομείς της παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών, τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τουρισμού, υψηλής τεχνολογίας και άλλων δραστηριοτήτων που παρουσιάζουν επενδυτικές ευκαιρίες για τις δυο πλευρές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ