29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες της Leptos Estates

Συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες της Leptos Estates σε Μέση και Άπω Ανατολή και Ευρώπη

Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο με την παρουσία της Leptos Estates σε διεθνή σεμινάρια και εκθέσεις για ακίνητα και επενδύσεις σε χώρες της Μέσης και Άπω Ανατολής καθώς και σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες .

Μεγάλο αριθμό αγοραστών και επενδυτών προσέλκυσαν κυρίως τα πολυτελή παραθαλάσσια αναπτυξιακά έργα της εταιρείας “ADONIS BEACH VILLAS”,  και “CORAL SEAS VILLAS” στην Πάφο, το “LIMASSOL DEL MAR” στη Λεμεσό και το “ΑEGEAN BLUE II” στην Κρήτη, τέσσερα από τα πιο εντυπωσιακά συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και διαμερισμάτων,  αυτή την περίοδο σε Κύπρο και Ελλάδα, τα οποία βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο κύμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα διευθυντικά στελέχη του τμήματος Μάρκετινγκ και προώθησης πωλήσεων της Leptos Estates για τις αγορές του εξωτερικού δήλωσαν ότι, «Οι ομάδες μας, καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για να προωθήσουν και να αναδείξουν όχι μόνο τις δραστηριότητες και τα έργα του Ομίλου μας, αλλά και τα όμορφα και συνάμα κοσμοπολίτικα νησιά της Κύπρου, Κρήτης, Σαντορίνης και Πάρου. Η όλη προσπάθεια θα συνεχισθεί ξανά και κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο στην Κίνα, Ρωσία, Γερμανία, τη Νότια Αφρική, το Ηνωμένο Βασίλειο και Ινδία, όπου αναμένουμε να συναντήσουμε και να προσελκύσουμε αγοραστές και επενδυτές υψηλής ποιότητας».

Η επιχειρηματική εξωστρεφής στρατηγική της Leptos Estates και η συνεχής ανάπτυξη με  υψηλής ποιότητας και κύρους έργα, έχουν προσελκύσει μεγάλες ξένες επενδύσεις από όλη την υφήλιο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ