17.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Συνέβη και αυτό το ανεξήγητο στην Πάφο: “Ξέχασαν” κιβώτιο με εντόσθια και όργανα ζώων σε πολυσύχναστο δρόμο [φωτογραφίες]

Δεν ξέρουμε πως ακριβώς βρέθηκαν τα εντόσθια και τα όργανα των ζώων κυριολεκτικά στη μέση πολυσύχναστου δρόμου στην ενορία Αποστόλου Παύλου στην Πάφο και συγκεκριμένα στην οδό Σόλωνος Μιχαηλίδη στην περιοχή ΑΕΤΑ αλλά σίγουρα δεν είναι ένα σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες τις οποίες εξασφάλισε το PafosPress.com τα υπολείμματα από τα ζώα τα οποία έχουν “φυλαγμένα” σε σακουλάκια για κάποιο ανεξήγητο λόγο αφέθηκαν στην μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι που ο ήλιος έκαιγε κυριολεκτικά πέτρες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το τι επικράτησε στην περιοχή απερίγραπτο αφού τα εντόσθια και τα όργανα των ζώων άρχισαν να μυρίζουν άσχημα και το αίμα γέμισε τον δρόμο με τους περαστικούς αλλά και τους περίοικους να διαμαρτύρονται για την ομολογουμένως άσχημη αυτή εικόνα…

Ευτυχώς όμως που στις μέρες μας εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τον συνάνθρωπό τους αλλά και το Περιβάλλον.

Ο κ. Θεοχάρης Θεοχάρους, κάτοικος της περιοχής και υπάλληλος στα Δημόσια Έργα, παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν σε υπηρεσία εκείνη τη στιγμή πήρε την πρωτοβουλία να μαζέψει και τα σακούλια με τα εντόσθια και τα όργανα των ζώων από το δρόμο αλλά και να καθαρίσει τα αίματα για να μη μυρίζει άσχημα η περιοχή αλλά και για λόγους υγιεινής.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον κ. Θεοχάρη που πάνω από όλα σκέφτηκε τους ανθρώπους της γειτονιάς και αψηφώντας τη δυσωδία και τη ζέστη απλά κάθισε και τα καθάρισε περιμένοντας εκεί για ώρες το Κτηνιατρείο να έρθει να τα μαζέψει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ