21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Συνάντηση με τους οργανωμένους γονείς στην Πάφο είχε ο Χαμπιαούρης

Συνάντηση με τους οργανωμένους γονείς Πάφου είχε ο Υπουργος Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης.

Η συνάντηση των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Annabelle. Ο κ. Χαμπιαούρης “είδε” τις Ομοσπονδίες Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης της Πόλης και Επαρχίας της Πάφου μετά από πρόσκληση των ιδίων των γονιών.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν επίσης ο Πρώτος λειτουργός εκπαίδευσης Γενεθλής Γενεθλίου αλλά και επιθεωρητές. Συζητήθηκαν θέματα όπως τα κτηριακά προβλήματα, ολοήμερα σχολεία, θέματα ασφάλειας σχολικού χώρου, Ζ΄ Δημοτικό Σχολείο, παραβατική συμπεριφορά, όριο ηλικίας εισδοχής των παιδιών στο νηπιαγωγείο κτλ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Αντρέας Μιχαήλ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Προδημοτικής και η Αννίτα Ταλιώτου καθώς και ο Σωτήρης Χριστοφής Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής εκπαίδευσης ευχαρίστησαν τον Υπουργό Παιδείας για την θετική ανταπόκριση στη συνάντηση τους.

Επίσης, ο κ. Χριστοφής πρόσθεσε ότι πρέπει όλες οι επαρχίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Πάφου.

Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση με τους εκπροσώπους των τοπικών συνδέσμων γονέων στην οποία παρουσιάστηκαν τα διάφορα προβλήματα των σχολικών μονάδων ξεχωριστά.

Οι διάφορες ομοσπονδίες παρέδωσαν στον υπουργό υπόμνημα με όλα τα προβλήματα όλων των σχολείων της επαρχίας μας. Ο Υπουργός τόνισε ότι πρέπει να επιλυθούν τα προβλήματα συμβάλλοντας έτσι στην ποιοτική αναβάθμιση της Παιδείας μας.

Ο υπουργός έδωσε λύσεις στα περισσότερα προβλήματα και τα προώθησε προς υλοποίηση και επίλυση τους.

Επίσης, έδωσε ραντεβού σε τρείς μήνες για να δει την εξέλιξη των διαφόρων προβλημάτων αφήνοντας ευχαριστημένους τους οργανωμένους γονείς.

Ευχαριστούμε λοιπόν ακόμα μια φορά τον έντιμο Υπουργό Παιδείας για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ